Import & export van kunstbloemen

Over ons

BTC & KENDO

Wie zijn wij?

BTC importeert uit het Verre Oosten uitzonderlijk kwalitatieve kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoensgebonden artikelen. Met zorg door ons zelf geselecteerd en aangepast aan de Europese afzetmarkt.


Waarom kiezen voor ons?

BTC geldt al decennia als dé referentie inzake de import en export van kunstbloemen, -planten, -bomen en ander decoratiemateriaal. Dankzij onze ervaring en expertise staan wij garant voor de meest natuurgetrouwe en kwalitatief hoogwaardige zijden bloemen, planten en bomen. Onze flexibiliteit, klantvriendelijkheid en ruime voorraad stellen ons bovendien in staat om u iedere dag van het jaar van dienst te kunnen zijn. Het is dan ook geen toeval dat groothandelaars in kunstbloemen van over heel Europa al jaren trouwen zweren bij BTC. U binnenkort ook?

Handgekozen kwaliteit

Met de regelmaat van de klok trekken onze ervaren deskundigen naar het Verre Oosten om zijden bloemen, planten en bomen aan te kopen. Zo kunnen wij ons vergewissen van de beste kwaliteit, steeds de nieuwste trends spotten en er persoonlijk op toezien dat de kunstbloemen vervaardigd worden in eerlijke en leefbare arbeidsomstandigheden.

Sfeerbeelden

Neem een kijkje binnen